Dublin

Onze vrienden uit Chicago gaan in juni naar Dublin en hadden het fantastische idee, of wij misschien ook zin hebben om die kant op te vliegen. Altijd leuk een weekendje weg en aangezien ze daar precies in het Pinksterweekend zijn, hebben wij besloten om ze daar op te gaan zoeken. We vertrekken op vrijdag, zodat onze Luke eerst naar school kan. We pikken hem om 14.00 uur op, rijden naar Schiphol, stappen in het vliegtuig en vliegen met Aer Lingus naar Dublin.

Onze vrienden hebben in hetzelfde hotel een kamer voor ons geboekt, dus dan zitten we gezellig met elkaar in hetzelfde hotel. Zij komen op zaterdag aan en kunnen hun koffers dan bij ons in de kamer neerzetten. Ze zijn bezig met een tour bij Guinness, dus we laten ons helemaal verrassen. We hebben er in ieder geval al heel veel zin in en het is natuurlijk te gek om onze Amerikaanse vrienden weer eens te ontmoeten.

We’ll keep you updated !!!