Zon, zee en strand in het vooruitzicht

De laatste schooldag is aangebroken. Wat is dit jaar weer snel gegaan. Met de hectiek van de afgelopen periode, waren we er wel een beetje doorheen. In mei op vakantie gaan, helemaal geweldig en weer veel gezien, maar verwend als we zijn, willen we eigenlijk toch stiekem wel nog even weg. Volgend jaar weer 2 weken vrij in de meivakantie, maar ik weet wel dat we dan niet weg gaan. Nee, gewoon in de zomervakantie weer.

Gisterenavond, een last-minute geboekt. We vertrekken vrijdag al! We vliegen naar de Turkse zon dit keer. Niet dichtbij huis vanaf Amsterdam, maar vertrek uit Rotterdam met Transavia. Weer nieuwe ervaringen opdoen. Ooit een keer eerder in Turkije geweest, maar dat was om eerlijk te zijn, niet bevallen. Misschien omdat het september was, dat ze de toeristen zat waren, of misschien omdat we het niet troffen waardoor we nooit meer naar Turkije wilden. Veel Duitsers en bij de receptie een bord dat het verboden was om zelf eten en drinken in je kamer te zetten. Dat werd ook echt verwijderd en je kreeg het terug als je weer vertrok. Maar het 5-sterren resort wat we nu geboekt hebben, staat op nummer 9 van de 236 in Side op Tripadvisor. Een All-inclusive resort aan het strand, 3 zwembaden, animatie en goede recensies. Wat wil een mens nog meer. Gewoon een hele week helemaal niets moeten, lekker relaxen en er een leuke tijd van maken. Je kan het slechter treffen. Met andere woorden, wordt vervolgd…