Ben ik een blogger?

Op de vraag ben ik een blogger? Natuurlijk ben ik een blogger. Alhoewel ik op onze privé-blog in de vakantie dagelijks schrijf, moet ik wel heel erg wennen om het op mijn USAReporter-site dit ook elke dag te doen.

Twitter, ja dat gaat me redelijk goed af om elke dag bij te houden. Volgen en gevold worden, daar draait het om. Wat me opvalt is dat wanneer er volgers bij komen, er bijna hetzelfde aantal weer ontvolgen. Dan krijg ik toch wel sterk de indruk, dat je gevold wordt omdat een ander zo graag wil dat jij ze volgt. Maar dit even terzijde.

We hebben het jaar 2015 ingeluid en jawel de tickets zijn alweer in huis. In de mei gaan we 2 weken naar Dallas, Texas. De planning is om vanuit Dallas naar Carlsbad Caverns NP in New Mexico te rijden. Daarna richting Guadalupe Mountains NP en Big Bend NP. Vervolgens wil ik naar San Antonio voor de River Walk en naar Houston voor een bezoekje aan NASA. Als afsluiter nog een paar dagen in Dallas en dan is de route weer compleet.

Omdat ik toch wel heel serieus bezig ben met deze site, is het natuurlijk geweldig om de volgende trip nog meer te kunnen bloggen. En ja, het zou natuurlijk geweldig zijn om een Princess Power Box koffer (http://verkeersbureaus.info/specials/2015/01/05/56315-nooit-meer-zonder-stroom-met-deze-koffer-met-oplader/) te winnen. Hoe gaaf zou het zijn om elk moment van de dag je tablet op te kunnen laten en foto’s te plaatsen en geen stress hebben omdat je een lege batterij hebt.

Hiervoor moet je een zo origineel mogelijke blog schrijven. Pfff dat is best lastig. En natuurlijk kan ik heel veel onzin gaan bedenken. Onder het motto doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, probeer ik toch de draad weer op te pakken met bloggen. Want al met al is het toch best een leuke bezigheid.