Dag 19 Moab – Dillon

Datum 16 september 2008
Afstand 590 km
Hotel Best Western Dillon
Brandstof $ 3,959 per gallon
Temperatuur 26 Graden Celcius

 

Vanochtend na het ontbijt de spullen bij elkaar gezocht en vertrokken voor de lange rit naar Dillon Colorado. In Moab nemen we eerst de toeristische route dat ons langs de Colorado River voert. Het uitzicht is fantastisch en het is echt genieten van het uitzicht. Steile rotswanden en de rivier die er een beetje modderig uit ziet. Langzaam aan verandert het uitzicht van rode stijle rotswanden naar een bruin en dor vlak landschap. Als we Colorado inrijden stoppen we eerst bij het visitor center in Grand Junction. We nemen wat folders mee en rijden door naar Aspen. Het gebied is echt schitterend, je kunt goed zien dat het een skigebied is en Aspen zelf ziet er gezellig en knus uit. We eten een broodje bij Jerome, het schijnt dat alle beroemdheden daar komen om gezien te worden. Wij zien geen beroemdheid maar eten op het terras wat en genieten van het zonnetje en het uitzicht. We zien een kabelbaan en rijden daar nog even naar toe maar jammer genoeg is hij gesloten.

We vervolgen onze rit en we zijn Aspen nog niet uit of er steekt een eland de weg over. Maar helaas net te laat met ons fototoestel. We rijden hoog de bergen in langs haarspeldbochten. Wel vreemd zo zit je midden in de woestijn en zo zit je midden in de bossen en we zien sneeuw op de bergtoppen. Het is al laat als we bij ons hotel in Dillon aankomen. Ons hotel staat bij een meer en we kunnen nog net van de zonsondergang genieten. We eten wat lichts bij het restaurant op de hoek en gaan lekker terug naar het hotel. Het was een lange dag maar de rit was zeker de moeite waard. Morgen gaan we lekker relaxen.

2 Comments on “Dag 19 Moab – Dillon”

 1. snel lezen jari uitlaten en dan terugschrijven
  wat een moois en wat een foto met mooie
  lucht geniet van alles ik reis mee per computter.
  is het nu de goede dag?
  liefs Ma

 2. goede morgen lieve Carla Ewin en Luke
  zo juist op jullie web geschreven weer de verkeerde dag .
  dus dan maar weer zo .
  wat een geweldige foto s het is wel genieten
  veel lieve groeten en een kus voor Luke
  MA STEENSMA

Comments are closed.