Dag 14 Cedar City – Salt Lake City

Datum 11 september 2008
Afstand 425 km
Hotel Marriott Fairfield Inn & Suites
Brandstof $ 3,589 per Gallon
Temperatuur 23 Graden Celcius

 

Vanochtend na het ontbijt om 9 uur vertrokken voor de rit naar Salt Lake City. Het zonnetje schijnt en het is niet al te druk op de weg. Overal hangen de vlaggen halfstok in verband met de herdenkingen van 9/11. Het is een rustige rit. Om 3 uur komen we aan het in hotel en zijn lekker lui. Ed is aan het rommelen op de computer, Luke zit lekker te spelen en ik lig lekker op bed tv te kijken. Er is weinig te beleven bij het hotel, we zitten vlakbij het vliegveld en horen af en toe een vliegtuig. Er zit een restaurant op het terrein van het hotel en dat is het. We besluiten nog even richting de stad te rijden om daar een hapje te eten. We krijgen een tip van het Hotel en dat was erg lekker (Ruby River Steakhouse). Morgen een hotel wissel en mormonen bekijken.

2 Comments on “Dag 14 Cedar City – Salt Lake City”

 1. Ja Proost Carlie.

  Jij aan de bier ???? of had je die van Ed geleend voor de foto ? . ha ha
  Maak er maar weer een leuk daggie van .

  groetjes

 2. Hallo reizigers.
  Jullie vakantie bevindingen met een link van Sascha gehad. Super om er over te lezen. En fijn dat jullie zo genieten.
  Groetjes vanuit een (nu even) regenachtig Nederland.
  Carin en Arjan (Oele).

Comments are closed.