Dag 13 Cedar City

Datum 10 september 2008
Afstand 256 km
Hotel Marriott SpringHill Suites
Brandstof
Temperatuur 24 Graden Celcius

 

Oké het zou vandaag dus een rustig dagje worden. Maar na gisteren al een beetje rondgereden te hebben is er weinig te beleven in Cedar City. We besluiten om dan toch maar naar Bryce Canyon te rijden. Het is een rit van 80 mijl en zo’n anderhalf uur rijden. We rijden de stad uit en komen gelijk aan in ruig gebied, met veel bergen, bomen, een riviertje en genieten van het uitzicht. Aangekomen bij Bryce komen we tot de ontdekking dat hier sinds kort ook shuttle busjes rijden, dat was nog niet het geval toen wij hier 3 jaar geleden waren. De busjes zijn niet verplicht maar we vinden het wel makkelijk dus parkeren de auto en stappen op de bus.

We stappen uit bij Bryce Point en besluiten een gedeelte van de Rim Trail (1,3 mijl = 2,4 km) naar Inspiration Point te lopen. Aangezien Luke mee is, hebben we voor een makkelijke wandeling gekozen zodat hij zoveel mogelijk zelf kan lopen, wanneer hij moe is zit hij bij Edwin op de schouders. Het pad loopt boven de Canyon en is makkelijk begaanbaar. Het uitzicht is schitterend, het weer is mooi dus onze dag kan niet meer stuk. Na een paar uur stappen we weer op de bus terug naar de ingang en besluiten een broodje te gaan eten bij Ruby’s Inn. Het personeel is net zo vreselijk als 3 jaar geleden, het is 1 grote fabriek maar ach wat kan je verwachten in zo’n toeristengebied. We rijden weer terug naar Cedar City, we eten nog wat aan de overkant, gaan nog even bij de Walmart kijken en gaan aan de slag met de route voor morgen.

5 Comments on “Dag 13 Cedar City”

 1. Goeie morgen .

  Ik was wat voorbarig met die opmerking in de krabbel .
  Deze zijn zeker te onderscheiden . Prachtig mooi.

  Mooie dag vandaag en geniet ze
  groetjes

 2. Wat is het toch mooi bij jullie! als mama dit ziet hahaha….
  3 jaar terug was je toch steeds misselijk Carlie?

  trouwens, die mannen in dezelfde shirtjes……
  Geweldig hoor. Lekker stel zijn jullie!

  Groetjes en liefs van ons!
  ~X~

 3. Hallo Edwin, Carla en Luke,
  Van Sascha heb ik deze link gekregen naar jullie blog. leuk om de verhalen te lezen en de prachtige foto’s te zien. Hoeveel dagen hebben jullie nog voor de boeg? geniet er nog maar van!
  Have fun!
  groeten van Rachel

 4. goede morgen kids
  ik zit weer op de verkeerde dag sorry
  wat geweldig om elke dag mee te genieten.
  liefs Ma

Comments are closed.